Lunsj 2024 meny
Hvitvinsdampede blåskjell med sitron, fennikel, dill, hvitløk, sjalottløk, fløte. Allergener: (8,9,10,14) 325,-
Bryggas burger: Velg mellom 100 gram / 200 gram. Serveres med cheddar, salat, tomatrelish, syltet rødløk og vår egen burger-dressing. Allergener: (1,2,6) 179,- / 259,-
Blue cheese-burger: Velg mellom 100 gram / 200 gram. Serveres med gorgonzola, salat, tomatrelish, syltet rødløk og vår egen blue cheese-dressing. Allergener: (1,2,6) 199,- / 279,-
Kremet fisk- og skalldyrsuppe: Serveres med brød og aioli. Allergener: (1,2,6,7,8) 249,-
Lun kyllingsalat: Krydder-marinert kylling. Serveres med brød og aioli. Allergener: (2,6) 249,-
Rekesalat: Serveres med brød og aioli. Allergener: (2,6) 249,-
Stort skagen-smørbrød: Serveres på surdeigsbrød med frisk salat og grillet sitron. Allergener: (2,6,8) 235,-
Klassisk rekesmørbrød: Håndpillede norske reker. Allergener: (2,6,8) 245,-
Steak sandwich: Indrefilet servert på surdeigsbrød med aioli, sopp, salat, tomat og løk. Allergener: (2,6,10) 259,-
Stor "dirty" fries: Pommes frites toppet med vår egen dressing, bacon jam, syltet rødløk, jalapenos, løk og friske urter. Allergener: (2,10) 149,-
DESSERT
Dagens kake Allergener. (Varierer) 99,-
Panacotta med friske bær. Allergener: (1) 165,-
TILVALG:
Pommes frites: 59,- Surdeigsbrød: 30,- Aioli: 20,-
Allergener
1 Melk/Laktose | 2 Egg | 3 Peanøtter | 4 Nøtter | 5 Soya | 6 Gluten | 7 Fisk | 8 Skalldyr | 9 Bløtdyr | 10 Selleri 11 Sennep |12 Sesamfrø |13 Lupin | 14 Sulfitt