À la carte 2025 meny
Indrefilet av storfe (180 gram) med bifftomat, glaserte grønnsaker, sopp og pommes frites. Velg mellom bearnaise- eller peppersaus. Allergener: (1,2,10) 455,-
Hvitvinsdampede
blåskjell (halv kilo) med sitron, fennikel, dill, hvitløk, sjalottløk, fløte.
Allergener: (1,8,9,10,14)
275,-
Bryggas burger: Velg mellom 100 gram / 200 gram. Serveres med cheddar, salat, tomatrelish, syltet rødløk og vår egen burger-dressing. Allergener: (1,2,6) 219,- / 299,-
Blue cheese-burger: Velg mellom 100 gram / 200 gram. Serveres med gorgonzola, salat, tomatrelish, syltet rødløk og vår egen blue cheese-dressing. Allergener: (1,6,11) 249,- / 309,-
Kremet fisk- og skalldyrsuppe. Serveres med brød og aioli. Allergener: (1,2,6,7,8) 289,-
Lun kyllingsalat: Krydder-marinert kylling. Serveres med brød og aioli. Allergener: (2,6) 269,-
Stort skagen-smørbrød: Serveres på surdeigsbrød med frisk salat og grillet sitron. Allergener: (2,6,8) 269,-
Steak sandwich: Indrefilet servert på surdeigsbrød med aioli, sopp, salat, tomat og løk. Allergener: (2,6,10) 279,-
Fish & chips av torskeloin: Serveres med karridressing, remulade, ertepure og pommes frites. Allergener: (2,6,7) 299,-
Stor "dirty" Fries: Pommes frites toppet med vår egen dressing, bacon jam, syltet rødløk, jalapenos, løk og friske urter. Allergener: (2,10) 159,-
DESSERT
Dagens kake Allergener. (Varierer) 139,-
Panacotta med friske bær. Allergener: (1) 109,-
TILVALG:
Pommes frites: 59,- Surdeigsbrød: 35,- Aioli: 20,-
Allergener
1 Melk/Laktose | 2 Egg | 3 Peanøtter | 4 Nøtter | 5 Soya | 6 Gluten | 7 Fisk 8 Skalldyr | 9 Bløtdyr | 10 Selleri | 11 Sennep |12 Sesamfrø |13 Lupin | 14 Sulfitt

